NAM schaft aardbevingsschade af

Het rapport van Witteveen&Bos was al een voorbode: 1600 schademeldingen, 1600 afwijzingen. ‘Geen aardbevingsschade’ zeiden de door de NAM ingehuurde experts. ‘U slaat te hard met uw deuren’, krijgt een bewoner te horen. Met droge ogen uitgesproken door een CVW medewerker. Hoe hard moet je wel niet een deur dichtslaan om scheuren in je muur te krijgen. Is dat al wel eens onderzocht?

En nu ligt er dan een brief van Kamp aan de Tweede Kamer. Om het ingestorte vertrouwen van de Groningers te herstellen komt er een nieuw schadeprotocol. De NAM gaat op afstand. Maar niet nadat ze eerst alle aardbevingsschade afgeschaft hebben. Wie zegt eigenlijk dat die meer dan 80.000 schademeldingen in Groningen door de gaswinning komen. Niemand toch? Behalve dan de Groningers zelf, maar die zijn bevooroordeeld.

20170416_092107_resized

Die brief van Kamp is natuurlijk niet pas op 12 april geschreven. Nee, die ligt al maanden klaar. Het is allemaal voorgekookt door de NAM. Het volk wil dat de NAM op afstand komt te staan? Doen we dat toch. Maar eerst ff bewijzen dat aardbevingschade helemaal niet bestaat. Zie je wel: 1600 schademeldingen, 1600 deuren die te hard zijn dichtgeslagen. We zeiden het toch!

Zo, dat is geregeld, van dat gezeur zijn we af. Nu nog even de versterkingsoperatie afblazen. Want waar geen aardbevingsschade is, hoeft ook niet versterkt te worden. Logisch toch, daar hebben we Witteveen &Bos niet eens bij nodig.

En klaar is Keessie, ehh ik bedoel Henkie, ehh ik bedoel Hansje , ehh ik bedoel Gerald.

Vrolijk Pasen, voor wie er nog zin in heeft.

3 gedachtes over “NAM schaft aardbevingsschade af

  1. Rijkens

    Nou Groningers dan stel ik voor om met alle gedupeerden naar Den Haag te gaan en daar op het Binnenhof allemaal een deur te pakken en de hele dag goed hard dicht te slaan. Kijken of er ook scheuren ontstaan.

    Like

  2. josien floor

    De NAM doet aan zelfbevrediging over de hoofden van de slachtoffers van hun eigen ” werkzaamheden” , waar iedereen de conclusie uittrekt dat , er vroeger nooit aardbevingen waren en na hun ijverige gaswinning er wel aardbevingen kwamen en zijn , die hun gebouwen en hun zelfbeeld met grote barsten doen instorten. Walgelijke instelling en politieke waanzin ten top !!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s