Parlementaire enquête Achterstallig Onderhoud Groningen

De cijfers in Groningen zijn schokkend. 80% van de Groningers verwaarloost zijn eigen woning. Het CVW, het Centrum voor Veilig Wonen, heeft de NAM een steekproef laten doen. Onomstotelijk blijkt daaruit dat Groningen koploper is op het gebied van achterstallig onderhoud. Waar het landelijke gemiddelde op 0,00002% ligt, scoort Groningen 80%.

Sinds de NAM minder gas wint, blijven de zware aardbevingen achterwege. Toch blijven de schademeldingen bij het CVW binnenstromen. Sneller dan het gas wegstroomt, komen de claims binnen. Het is duidelijk dat er iets niet klopt. Een kind kan bedenken dat als je minder gas wint, de aarde minder beeft.

hal
achterstallig onderhoud of NAM-schade?

Er is maar één conclusie mogelijk. Onder het mom van aardbevingsschade proberen Groningers massaal het achterstallig onderhoud aan hun huizen vergoed te krijgen. Het is daarom volkomen terecht dat het CVW 80% van alle schademeldingen terzijde legt: géén aardbevingsschade.

Groningen moet zich schamen. De roep om een Parlementaire Enquête Achterstallig Onderhoud Groningen steun ik dan ook van harte.

P.S. Dit is volgens mij de gedachtengang van een CVW-er/NAM-er en waarschijnlijk ook van Kamp.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s