Hans Alders opent supergemeente Groot-Loppersum

In de provincie Groningen is afgelopen zaterdag de nieuwe supergemeente Groot-Loppersum opgericht. De nieuwe gemeente is feestelijk geopend door Dhr. Hans Alders, nationaal coördinator Groningen.

In Groningen is met blijdschap op het ontstaan van Groot-Loppersum gereageerd. Niemand in Loppersum wist dat er plannen waren voor gemeentelijke aanpassingen. Naar nu blijkt zijn er de afgelopen maanden in het geheim meerdere onderzoeken gedaan. Waarvan de uitkomsten zo positief waren dat Dhr. Hans Alders besloten heeft geen tijd meer te verspillen en zich Groot-Loppersum per onmiddellijk toe te eigenen.

Blij verrast en vol vertrouwen scharen de bewoners en bestuurders van Groningen zich achter de nieuwe supergemeente met Dhr. Alders als superburgemeester aan het hoofd. Groot-Loppersum heeft alles in zich om een sukses te worden en de Groningers nieuw perspectief te bieden na het akkefietje rond de gaswinning. Hulde voor de moed en de vooruitziende blik van onze geliefde NCG.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s