Entertainer Hans Alders steelt de show in Groningen

Gisteren heeft de wereldberoemde entertainer Hans Alders Groningen op zijn kop gezet. Met zijn wervelende show vol grappen en grollen trekt hij door het Groningerland. Loppersum, Ten Post, ’t Zandt, Overschild en Appingedam, geen dorp of stad is hem te min.

Moeiteloos weet hij het publiek voor zich te winnen. Ad rem speelt hij in op reacties uit de zaal. Alders is een zeldzaam podiumdier.
Voor wie het gemist heeft, gelukkig komen er nog meer optredens. Alles hierover is te lezen op tourneeAlders.nl.

Toch een klein kritisch puntje. Ik miste de cheerleaders, die de zaal van te voren in de juiste stemming kunnen brengen. Bijvoorbeeld door het Groninger volkslied te zingen of de leus: ‘stop de gaswinning’ met de zaal in te studeren.

Ik geef de show daarom geen vijf maar vier sterren.

Een gedachte over “Entertainer Hans Alders steelt de show in Groningen

  1. Dieta Kruizinga

    Ik was zeker niet amused en ben erg overstuur en boos de zaal uitgelopen. Iedereen in de zaal kon horen dat ik er …zat van was en dood moe. Voor die tijd had ik me voorgenomen om alleen maar toe te horen. Maar als je dan met veel makke schapen in een hok zit dan zit je je van binnen op te vreten. Weer het zoveelste praatje wat ik hoor en weer het onderzoek wat ons te wachten staat en weer zoveel mensen die aan ons aardgas verdienen. Experts uit het buitenland die de onderzoeken moeten uitvoeren. Weten zij op wat voor grond wij wonen. Wat weten zij over de knikklei op het Groninger land.O ja en volgens Alders kunnen we de rapporten die al gemaakt zijn naast ons neer leggen. Dus cemtrum veilig wonen? Ons rapport ook?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s