Nogmaals over de privacy-verklaring van het CVW

Eerder schreef ik al over de privacy-verklaring die eigenlijk een toestemmingsverklaring is, maar zo niet mag heten en daarom noemen ze hem privacy-verklaring. Ze zijn die van het CVW en de NAM. Die twee bedrijven die niets maar dan ook niets met elkaar te maken hebben. Toch staan allebei hun namen op de privacy-verklaring die eigenlijk een toestemmingsverklaring is, die niet zo mag heten …… enz.

Snapt u het nog? Ik niet. Terwijl Dhr. Schotman, directeur van de NAM, deze week bij RTVNoord keer op keer herhaalt dat het CVW niets met de NAM te maken heeft, heb ik hier toch echt een formulier in handen waarop staat CVW en NAM. Als ik dit formulier onderteken (geen haar op mijn hoofd), mogen CVW en NAM mijn privégegevens aan anderen doorgeven.

Ik ben dan wel blond, maar ik ben niet dom. Ik kan lezen en schrijven, mijn ogen doen het goed, mijn hersens ook. Daarom zeg ik: we worden bedonderd waar we bij staan. Door Schotman, door de juristen van de NAM en door de CVW contactpersonen die zogenaamd aan onze kant staan.

Daarom zeg ik nogmaals: onderteken de privacytoestemmingsverklaring niet!
Lees hier de Privacyverklaring p. 1 & Privacyverklaring p. 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s