Weer, wind én aarbevingen

Tempo-Team zoekt een administratief medewerker voor het aarbevingsgebied. Onderstaande tekst is letterlijk overgenomen uit de advertentie.

Via een van de meest favoriete werkgevers van Nederland help jij bij een maatschappelijk project. Jouw administratieve kracht ondersteunt namelijk onderzoek van woningen en gebouwen in aarbevingsgebied. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen in een team. Je houdt ervan om de zaakjes op orde te hebben en informatie juist te verwerken. In deze functie als Administratief Medewerker ben jij dus ontzettend waardevol voor Groningen en haar inwoners.

Wat ga je doen
Je start je dag met een lekkere koffie en opent je laptop. Er staan al genoeg leuke taken klaar voor je om de dag mee te beginnen, allemaal om bij te helpen bij de aardbevingen in Groningen. Samen met je team overleg je wie wat oppakt en je begint met het ordenen van de administratie. Daarna voer je gegevens in in het systeem, die gaan over het versterken van een gebouw bij jou om de hoek, dat is toevallig! Even later haken managers je aan bij een project en jij vat hun informatie samen in een document. Wat zijn ze blij met jou, want daardoor kunnen zij door met hun eigen taken. Oh kijk, er is weer een nieuwe beoordeling binnen gekomen van een woning, die kan best even tussendoor. Je verwerkt de beoordeling in het systeem.


Waar ga je werken
Werken in en voor het prachtige Grunn, wat wil je nog meer. Door weer, wind én aardbevingen werk je samen met een hecht team. Jullie hebben een gezamenlijk doel: minder schade bij een aardbeving. Naast de werktaken hou je natuurlijk ook gezellig pauze met collega’s en een grapje tussendoor mag zeker! Niet minder belangrijk, de Rijksoverheid is een van de meest favoriete werkgevers van Nederlan
d’.

Einde citaat

Tja, wat wil je nog meer? Lekkere koffie, leuke taken, een grapje en af en toe een aarbeving. Je bent gek als je niet op deze baan solliciteert. Werkervaring niet vereist. Wel snel zijn, de deadline is morgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s