Schaal van Tegenzin

De Onafhankelijke Raadsman Leendert Klaassen constateert tegenzin bij Groningers. Los van de vraag: wat hebben we eigenlijk aan deze Raadsman als hij alleen maar jaar na jaar adviezen uitbrengt waar vervolgens niets mee gedaan wordt, heeft hij hier wel een punt.

Ik heb ook last van tegenzin, zelfs met een kracht van 4.5 op de Schaal van Tegenzin. Eigenlijk wil ik niets meer te maken hebben met clubs als het TCMG, de NAM, het SodM of de Stichting Woonbedrijf i.o. Ook het ontwerp-instemmingsbesluit Gaswinning Groningen kan me gestolen worden, wat heeft het voor zin het te lezen, wat heeft het voor zin er een zienswijze tegen in te dienen. Niets, nada, noppes. En toch heb ik het gedaan, want een aardbeving van 4.5 op de schaal van Richter kan me helemaal gestolen worden.

20180912_180757

Citeren mag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s