Wegwerpgroninger

white-male-1847724_1920Mijn huis mag dagelijks beven
wat kan ik eraan doen
ik moet er maar mee leven
ik geef het u te doen

De muren mogen scheuren
mijn toekomst mag kapot
Wiebes is gebakken lucht
mijn hond is al gevlucht

Ik ben een wegwerpgroninger
mijn leven heeft geen waarde
het gaat ze om het gas
het gaat ze om de poen

Leven in Groningen
ik geef het u te doen

 

 

2 gedachtes over “Wegwerpgroninger

  1. De laatste week van augustus is er een actiekamp: “Genoeg is genoeg”, en met Gronings ontzet, 28 augustus, begint er een grote burgerlijke ongehoorzaamheid actie…..daar gaan we samen staan, en komen we van buiten Groningen naar jullie toe, om schouder aan schouder mét jullie op te staan, voor support, jullie staan niet alleen, voor elkaar, voor de aarde, voor het klimaat, voor een toekomst voor onze kinderen en komende generaties. Laten we deze ramp ten Goede keren!!!!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s