Het is voor de bakker

In Uithuizen kan de vlag uit. Na jaren bakkeleien met de NAM, is de bakkerij van de familie de Boer verkocht. Ze wilden met pensioen, maar de NAM dacht daar anders over. Dóórwerken moesten ze, want dat hun huis gescheurd en daardoor onverkoopbaar was, kwam niet door de gaswinning. Dat had de NAM zelf onderzocht en zij kunnen het weten. Vinden ze zelf.

baked-goods-1867459_1280

Bescheiden als het echtpaar de Boer is, hadden ze geen stennis gemaakt. Groningers zijn van nature niet zo luidruchtig. De media moesten eraan te pas komen, ingeseind door mede-gedupeerden. Pas toen kwam er schot in de zaak . De NAM schrok, oeps daar gaat onze goede naam.

Goede naam? Ach, ik laat ze maar in de waan. Elk leugentje om de NAM door de bocht te krijgen is toegestaan. Ik wens de familie de Boer nog veel zorgeloze en bevingsvrije jaren in Drenthe toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s