Namaak schoorsteen

Arup komt uw huis inspecteren op veiligheid. Waar letten ze op? Of er een schoorsteen op uw dak staat. Zo ja, dan bent u de pineut. Eraf met dat gevaarlijke ding! Hoe haalt u het in uw hoofd om een schoorsteen op uw dak te hebben. Veel te link.

20170314_103654_resizedOmdat een huis zonder schoorsteen eruit ziet als een kerk zonder toren, hebben ze de volgende oplossing bedacht. Ze plaatsen een namaak schoorsteen. Niet van steen, maar van aluminium of plastic of bordkarton, net wat u wilt.

Zo, nou bent u weer veilig. Uw huis stort misschien in, maar uw schoorsteen blijft staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s