De schone lei van de NAM

20170424_175252_resizedDe NAM wil graag met een schone lei verder. Ik vind dat een goed idee. Daarom heb ik vandaag een vuurtje gestookt. Alle schaderapporten die ik sinds augustus 2012 heb ontvangen, heb ik verbrand. Ik ben een aardig tijdje bezig geweest. De planken in mijn kast, gereserveerd voor de NAM, zijn leeg. Ik heb ze gelijk maar even versterkt, want ze waren erg doorgezakt. Wokkels heb ik ervoor gebruikt, dus ze zijn nu weer veilig.

Mijn lei is schoon, wat nu? Het liefst hou ik hem schoon, maar ja, ik heb nog wat jonge schade liggen die ik niet gemeld heb. Geen zin in zo’n CVW-contactmens (m/v) die mij vriendelijk vertelt hoe vervelend ie (m/v) het voor me vindt. Ik kan daar rapporten over vol schrijven, maar ook die heb ik net verbrand.

Ik zit hier dus met lege handen. Nou ja, behalve dan die schone lei, wat scheuren in mijn huis en rooklucht in mijn haren. Wat bedoelt de NAM eigenlijk met zijn schone lei?  “Bewoners met openstaande schades krijgen een aanbod voor schadevergoeding”.  Ah mooi, dan hoef ik mijn jonge schade niet eens te melden, ik krijg gewoon een aanbod van ze. Fijn NAM, dat jullie eindelijk zonder gedoe de schade vergoeden. En dan ook nog ruimhartig. Toch?

Ik ben benieuwd wanneer ik mijn aanbod ontvang. Weet iemand wanneer het Sint-Juttemis is?

 

3 gedachtes over “De schone lei van de NAM

 1. Het feest van St-Jutte valt op 29 (eigenlijk 30) februari…,
  sinds de invoering van de Juliaanse kalender dus hoogstens 1x in de 4 jaar
  (rond eeuwwisselingen vervalt er meestal een schrikkeljaar/dag).

  Dus wanhoop niet…,
  in 2020 is het weer zover…;
  ’t wordt pas echt afzien als je ook nog moet wachten tot een St-Jutte…,
  uiteraard met met bijbehorende mis…,
  waarbij de kalveren dansen…,
  op ’t ijs wel te verstaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s